Blog

Jdeme životem a učíme se. Každý z nás prochází svými vlastními zkušenostmi a hodnotí svět kolem sebe skrze filtry svého vlastního vnímání.Čím jsem starší a zralejší (k moudrosti nebo do hrobu .-)), tím více si uvědomuji to výše napsané.Všichni jsme na cestě svého pozemského života a stále se učíme. Někdo rád a někdo nerad.

Naše duše má svůj vlastní záměr a stále nás nutí k vývoji. Pokud ještě žijeme ne-vědomě, náš vývoj se odehrává skrze utrpení a bez-moc.Pokud už věříme, že jsme energetické bytosti a zároveň nesmrtelné duše, které jsou zde na Zemi za účelem vlastního duchovního vývoje a svým vývojem zároveň přispívají k vývoji celého lidstva, žije se nám nepoměrně...

Už dlouho jsem nenapsala žádný článek. Neměla jsem potřebu a ani mě nenapadalo žádné vhodné téma, které bych s Vámi chtěla posdílet. Ale včera večer jsem četla knížku a v ní její autorka jemně přesvědčovala své čtenáře, jak je pro naše tělo důležité snídat. A mě osvítilo a měla jsem téma blogového článku. SNÍDAT NEBO NESNÍDAT?

Kdo čte mé blogové články pravidelně, určitě již pochopil, že život v mé báječné rodině nebyl vůbec jednoduchý.Vše na tomto světě má rub i líc a tak i naše životy a naše báječné rodiny mají své rubové - temné stránky. Přitom se nemusíme pohoršovat, ani se děsit. Je to tak, jak to je.Na tomto světě existuje vše. Je...

Každý máme své vlastní strachy, pochybnosti a obavy, které se týkají všeho možného.Máme strach o svůj život, o svoje jistoty, o své blízké. A možná si nyní naplno uvědomujeme, že žádná jistota v našem životě neexistuje. Jedinou jistotou našeho života je smrt.

Je podzimní, dušičkový čas. Čas, kdy vzpomínáme na své blízké a milé, kteří už odpluli na druhý břeh. Jednou z nejbolestivějších věcí, která se dotýká našich srdcí, je i odchod našich rodičů.

Jdeme životem a učíme se. Náš život je věčný vývoj. Náš život je věčná změna. Narodíme se do nějaké rodiny a to hluboce ovlivní celý náš život. Než se v tom dokážeme trochu zorientovat, uběhnou roky a my máme pocit, že jsme na konci života.

Je to naše připoutanost a lpění na věcech, vztazích, určitých činnostech a určitých lidech, co činí náš život nesnesitelným.
Je to naše negativní představa o vlastní bezmocnosti a malosti, co činí náš život těžkým životem.
Jsou to naše vlastní závislosti, které činí náš život zde, Peklem na Zemi.